Jax Portfolioerhvervserfaring

Arbejde
Konkurrencer

uddannelse

Skoler & kurser
Eksamen

kompetencer

Sprog
Programmer
Musik

Arbejde

 

Titler & Perioder

 

 

Digitaliseringskonsulent

Digitaliseringskonsulent

Som Digitaliseringskonsulent hos UCL har jeg siden 2020 arbejdet med udvikling af digitale læremidler i samarbejde med fageksperter fra bl.a. UCL, Via og SDU. Her har jeg illustreret og kvalitetssikret interaktive læringsforløb og stået for udvikling af landingpages.

Art Director

Art Director

Som Art Director på reklamebureauet Fingerspitz har jeg fra 2019-2020 arbejdet med udvikling af visuelle identiteter, illustration, SoMe kampagner, markedsføringsstrategier og UX/UI for diverse kunder inden for bl.a. industri, undervisning og kultur.

Digital Art Director

Digital Art Director

Som Digital Art Director på reklamebureauet Kindly har jeg fra 2013-2019 arbejdet med illustration, visuelle identiteter og kampagner. Her har jeg bl.a. løst opgaver for Pepsi, Daloon, Royal Unibrew, OUH, Odense Kommune, H2O, KiMs, Friluftsrådet m. fl.

Chefdesigner

Chefdesigner

Som Chefdesigner og Senior Digital Art Director på webbureauet Radoor & co stod jeg i spidsen for al kreativ og grafisk udvikling på bureauet. Her stod jeg også for kundekontakt, projektledelse og havde ansvar for at vejlede udviklingsafdelingen.

Art Director

Art Director

Som Art Director på reklamebureauet Cosmographic har jeg fra 2008-2012 arbejdet med kreativ udvikling og design af identitetsprogrammer samt diverse on-/offline kampagner og for bl.a. TV2/Fyn, Odense ZOO, ditApotek, Intersport, Kompan og Merrild.

Musikunderviser

Musikunderviser

Som musikunderviser på Dalum Ungdomsskole, har jeg fra 2003-2008 undervist i guitar og samspil. Jeg har både undervist begyndere og øvede elever og har udover selve undervisningen fungeret som banddoktor, producer og promoter og været med til at afholde diverse festivaler.

Musikproducer

Musikproducer

Jeg har i forbindelse med mit mobile lydstudio, DinoLab, arbejdet med diverse rockproduktioner af singler og albums. Bl.a. har jeg stået for indspilning, mixning og mastering for bands som Dinojax, Papshmir, Japanese Girlfriend, Fuzzphase og The Worn-Out Virgins.

Bandleder

Bandleder

I 10 år har jeg været primus motor for rockbandet Dinojax. Udover min rolle som forsanger/guitarist, har jeg stået for alt fra sangskrivning til koncertbooking. Bandet har bl.a. vundet flere talentkonkurrencer og spillet et hav af koncerter, både i og udenfor Danmark....

Konkurrencer

 

Konkurrencer...

Skoler & kurser

 

Skoler & kurser...

Eksamen

 

Svendeprøve...

Sprog

 

Sprog...

Programmer

 

Programmer...

Musik

 

Musik